Π. Καμμένος: Συμφωνία μέχρι 18 Ιουνίου αλλιώς σταματάμε τις πληρωμές στους δανειστές

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην «Κοινωνία ώρα Mega» έδωσε ως καταληκτική ημερομηνία για τη συμφωνία τη 18η Ιουνίου, λέγοντας ότι «ή θα υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 18 Ιουνίου ή ποτέ».

Μεταξύ άλλων είπε ο κ. Καμμένος: Συμφωνία μέχρι 18 Ιουνίου αλλιώς σταματάμε τις πληρωμές στους δανειστές και πληρώνουμε μισθούς – συντάξεις. Αν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 18 Ιουνίου δεν πληρώνουμε ούτε το Δ.Ν.Τ. ούτε την Ε.Ε.

Μας ενδιαφέρει να πετύχουμε συμφωνία που θα κάνει το χρέος βιώσιμο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνουμε στην ευρωζώνη αλλά δεν θα εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό».

Για το θέμα του ΦΠΑ στα νησιά επέμεινε ότι δεν πρόκειται αλλάξει τίποτα υποστηρίζοντας ότι ο χαμηλός ΦΠΑ για τα νησιά είναι όρος που έχει θέσει η κυβέρνηση μολονότι, όπως είπε, τα είδη πολυτελείας είναι λογικό ότι πρεπει να φορολογηθούν αντίστοιχα.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons