Αυτιστικό κορίτσι υποχρεώθηκε να κατέβει από πτήση της United Airlines

Ενα ζευγάρι Αμερικανών και η αυτιστική έφηβη κόρη τους, οι οποίοι ταξίδευαν με τις United Airlines από το Χιούστον στο Πόρτλαντ, υποχρεώθηκαν να κατέβουν από το αεροπλάνο.

Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση για να αποβιβαστεί η οικογένεια επειδή ο πιλότος δεν αισθανόταν άνετα να έχει μία αυτιστική επιβάτη. Η σοκαρισμένη οικογένεια προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του πιλότου.

Η αναγκαστική προσγείωση έγινε στο Salt Lake, όπως ανέφερε η μητέρα της 15χρονης, η οποία περιέγραψε το σκηνικό.

Ολα άρχισαν όταν η μητέρα του 15χρονου κοριτσιού συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι η κόρη της δεν έχει φάει το φαγητό της. «Άρχισε να είναι λίγο ανήσυχη κι εγώ άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν έχει φάει το φαΐ της» αφηγείται η μητέρα και συνεχίζει: «το ξέρω ότι όταν πεινάει ή διψάει, υποφέρει πολύ επειδή δεν μπορεί να μας πει τι την ενοχλεί».

Η μητέρα στη συνέχεια  ρώτησε αν μπορεί να έχει μια μερίδα από το φαγητό την πρώτης θέσης.

Αρχικά της το αρνήθηκαν, όμως όταν τους είπε ότι η κόρη της είναι αυτιστική, για να ακούσει ότι δεν μπορεί να γίνει καμιά εξαίρεση.

Μη έχοντας άλλη επιλογή, η μητέρα αναγκάστηκε να εξηγήσει πως εάν η κόρη της δεν φάει, ενδέχεται να γίνει επιθετική, οπότε η αεροσυνοδός της έφερε φαγητό.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, ο κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι θα έκανε αναγκαστική προσγείωση, εξαιτίας ενός επιβάτη, «στις τελευταίες θέσεις του αεροπλάνου, ο οποίος είχε θέματα συμπεριφοράς». Αμέσως μετά την προσγείωση, αστυνομικοί και ιατρικό προσωπικό ανέβηκαν στο αεροσκάφος για να ενημερώσουν την οικογένεια ότι πρέπει να αποβιβαστεί.

Αν και οι υπόλοιποι επιβάτες φώναζαν να αφήσουν το κορίτσι στην ησυχία του, όπως δήλωσε η μητέρα στο KOIN, η οικογένεια αναγκάστηκε τελικά να αποβιβαστεί. Σε ανακοίνωσή της στη συνέχεια, η αεροπορική εταιρεία υποστήριξε ότι «το πλήρωμα πήρε την καλύτερη απόφαση για την ασφάλεια και την άνεση όλων των πελατών».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons