Νεκρός ο μάνατζερ των U2

Νεκρός μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε ο μάνατζερ των U2, ο οποίος διοργάνωνε τις περιοδείες του διάσημου συγκροτήματος και ήταν υπεύθυνος για τη διεξαγωγή τους σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Ντένις Σίχαν εντοπίστηκε αναίσθητος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Sunset Marquis Hotel του Λος Άντζελες, στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ασθενοφόρο κλήθηκε γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή του 70χρονου μάνατζερ.

Ωστόσο με το που έφτασε το πλήρωμα του ασθενοφόρου στο δωμάτιο, ήταν ήδη αργά.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο ποιος βρήκε αναίσθητο τον μάνατζερ στο δωμάτιο.

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons