Δημοσκόπηση της Public Issue: Εντολή για συμφωνία με τήρηση κόκκινων γραμμών

Εντολή για συμφωνία με τους δανειστές, αλλά με τήρηση των κόκκινων γραμμών για τις απολύσεις, τις συντάξεις και τον ΕΝΦΙΑ δίνουν οι πολίτες της χώρας σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue για την "Αυγή".

Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση στηρίζουν τη διαπραγματευτική στάση της κυβέρνησης σε ποσοστό 54% παρά τις μεγάλες δυσκολίες, ενώ το 56% προκρίνει την έγκριση της ενδεχόμενης συμφωνίας από τη Βουλή και το 34% με δημοψήφισμα. Αξιοσημείωτη σταθερότητα δείχνει το πολιτικό κεφάλαιο Τσίπρας, με τη δημοτικότητά του στο 77% και την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία στο 63%. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν σε ποσοστό 81% ότι κινείται σε σωστή κατεύθυνση, στοιχείο που δείχνει μια αντίφαση σε σχέση με τις τελευταίες εσωκομματικές αντιπαραθέσεις, που όμως πρέπει να θεωρούνται στοιχείο της εσωκομματικής δημοκρατίας και του πολιτικού DNA της ιστορικής Αριστεράς. Ενισχυμένη είναι η εμπιστοσύνη στον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ κατά πολύ περισσότερες από τις θετικές είναι οι αρνητικές γνώμες για τον Γιάννη Στουρνάρα.

Οι πολίτες είναι διχασμένοι για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ψηφίζουν, όμως, ευρώ σε ποσοστό 71% έναντι 19% της δραχμής. Σαρωτική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι η σύγκριση με τη Ν.Δ. η οποία περνά βαθιά κρίση, με τον Σαμαρά να προηγείται της Ντόρας στη μάχη για την ηγεσία, αλλά και οι δύο μαζί να μην πείθουν ούτε έναν στους δύο ψηφοφόρους της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons