Μαδρίτη και Βαρκελώνη εξέλεξαν δημάρχους από το Podemos

Οι Podemos και οι Ciudianos είναι οι μεγάλοι νικητές της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη τοπικής κυβέρνησης που έγινε χθες.

Το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα κατέγραψε το χειρότερο αποτέλεσμα των τελευταίων 20 ετών σε δημοτικές εκλογές, κάτι που επιβεβαιώνει την αντιδημοφιλία των μέτρων λιτότητας που πέρασε η κυβέρνηση Ραχόι.

Το προπύργιο της Μαδρίτης χάθηκε για πρώτη φορά από το 1991 για το κόμμα της ισπανικής Δεξιάς, με τον δήμαρχο της πρωτεύουσας να αναδεικνύεται από το κόμμα του Πάμπλο Ιγκλέσιας, Podemos.

Από τις τάξεις του Podemos και μάλιστα με έντονη ακτιβιστική δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις, προέρχεται και η δήμαρχος της Βαρκελώνης.

Για το λαϊκό Κόμμα χάθηκε επίσης και το προπύργιο της Βαλένθια, ενώ παρελθόν φαίνεται να αποτελεί και το περιφερειακό Κοινοβούλιο της Μαδρίτης.

Το Λαϊκό Κόμμα αν και θα εξακολουθήσει να είναι το κόμμα με το υψηλότερο ποσοστό σε εθνικό επίπεδο, καθώς κερδίζει το 26,5% των ψήφων, έχοντας χάσει 10 ποσοστιαίες μονάδες από το 2011, αμφισβητείται έντονα, εν όψει των εθνικών εκλογών του φθινοπώρου.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons