Δημοσκόπηση Palmos Analysis: 20 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ - Εγκρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης

Εγκρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους οι Ελληνες πολίτες και θέλουν την παραμονή της χώρας στο ευρώ, αλλά επιμένουν στις «κόκκινες γραμμές».

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
Εντολέας: SBC TV
Περίοδος: 5–6 Μαΐου 2015
Περιοχή έρευνας: Πανελλαδική
Δείγμα: Ψηφοφόροι, άνδρες & γυναίκες, άνω των 18 ετών, 1.036 ψηφοφόροι με αναλογική κατανομή στους Νομούς της χώρας με βάση τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους      
Μέθοδος: Στρωματοποιημένη δειγματοληψία με αναλογική κατανομή στους Νομούς της Χώρας, Τηλεφωνικές συνεντεύξεις με σύστημα CATI
Σταθμίσεις: Το δείγμα σταθμίστηκε εκ των υστέρων ως προς τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών του Ιανουαρίου 2015
Τυπικό σφάλμα: Μέγιστο στατιστικό σφάλμα ±3,1% με διάστημα εμπιστοσύνης 95%
Ερωτηματολόγιο: Οι ερωτήσεις αναφέρονται στους τίτλους των γραφημάτων

Η Palmos Analysis είναι μέλος της ESOMAR και της WAPOR, έχει Αριθμό Μητρώου 11 στο ΕΣΡ και τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας για τη διεξαγωγή και δημοσιοποίηση ερευνών κοινής γνώμης.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons