O Bruce Dickinson νίκησε τον καρκίνο

Eυχάριστα τα νέα για τον τραγουδιστή Bruce Dickinson των IRON MAIDEN σχετικά με την μάχη που δίνει ο ίδιος ενάντια στο καρκίνο.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής δήλωσε τα εξής για τις εξελίξεις που υπάρχουν με την υγεία του:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ιατρική ομάδα για την πετυχημένη θεραπεία μου τους τελευταίους μήνες.Η κατάσταση ήταν δύσκολη για την οικογένειά μου και πέρασαν σκληρές  στιγμές, και παράλληλα θα  επιθυμούσα να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους οπαδούς μας για την συμπαράσταση τους και και την θετική τους στάση, η οποία σημαίνει πολλά για εμένα και για  τους Iron Maiden.Αυτή την  περίοδο νιώθω ότι έχω απίστευτο κίνητρο και ανυπομονώ να επιστρέψω  στη δράση όσο πιο γρήγορα γίνεται".

Επίσης ο manager των Iron Maiden, Rod Smallwood, ανακοίνωσε τα εξής:

"Είμαστε όλοι απόλυτα ευτυχείς που οι γιατροί του Bruce δήλωσαν ότι είναι καθαρός από τον καρκίνο. Μπορεί ο Bruce να επιθυμεί να επιστρέψει στην δουλειά  με τους Maiden, όμως θα χρειαστεί κάποιος χρόνος πριν επανέλθει σε πλήρη φόρμα.

Οπότε το συγκρότημα δεν θα περιοδεύσει και δεν θα δώσει καμία συναυλία μέχρι την επόμενη χρονιά. Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα κατανοήσουν την κατάσταση και θα περιμένουν τον Bruce να  επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και  τους ευχαριστούμε για την υποστηριξή τους.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Τέλος ανέφερε ότι ο νέος στούντιο δίσκος της μπάντας ολοκληρώνεται και θα κυκλοφορήσει την φετινή χρονιά".

Πηγή: rocktime.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons