Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι managers του κόσμου

Μισθούς μαμούθ απολαμβάνουν μια χούφτα άνθρωποι στον πλανήτη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε μια σειρά από μεγάλους χρηματοπιστωτικούς κολοσσούς.

Σύμφωνα με το περιοδικό Investor’s Alpha, που συντάσσει κάθε χρόνο τον σχετικό κατάλογο, ο πιο ακριβοπληρωμένος manager είναι ο Κένεθ Γκρίφιν του fund Citadel που βρίσκεται στην πρώτη θέση στον κατάλογο των 25 πιο ακριβοπληρωμένων fund managers για το 2014 με τις αμοιβές του να έχουν φθάσει το 1,3 δισ. δολάρια. Σύμφωνα με την έρευνα, το περασμένο έτος ήταν αισθητά μειωμένες οι αμοιβές των fund managers ενώ απουσιάζουν ονόματα όπωςτου  Τζον Πόλσον ή του Ρόμπερτ Σιτρόν της Discovery Capital Management.

 1. Η λίστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους manager
 2. Κενεθ Γκρίφιν της Citadel με 1,3 δισ. δολάρια
 3. Τζέιμς Σάιμονς της Renaissance Tech. με 1,2 δισ. δολάρια
 4. Ρέιμοντ Ντάλιο της Bridgewater Associates με 1,1 δισ. δολάρια
 5. Γουίλιαμ Ακμαν της Pershing Square Cap. Man. με 0,95 δισ. δολάρια
 6. Ισραέλ (Ιζι) Ενγκλαντερ της Mellinium Managment με 0,9 δισ. δολάρια
 7. Μάικλ Πλατ της BlueCrest Capital Man. με 0,8 δισ. δολάρια
 8. Λάρι Ρόμπινς της Glenview Capital Man. με 0,57 δισ. δολάρια
 9. Ντέιβιντ Σο της D.E. Shaw Group με 0,53 δισ. δολάρια
 10. Ο. Αντρέας Χαλβόρσεν της Viking Global Invest. με 0,45 δισ. δολάρια
 11. Τσαρλς (Τσέις) Κόλμαν της Tiger Global Managment με 0,43 δισ. δολάρια


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons