"Γαϊδουρίσιο" επεισόδιο - Κωνσταντοπούλου σε Μεϊμαράκη: H υπόθεση Siemens εξάπτει πολλά πάθη

Ο πρώην ανάφερε ότι είναι «γαϊδουριά» να τους αφήνει να περιμένουν «σαν γαϊδούρια» στις Επιτροπές της Βουλής. «Η υπόθεση SIEMENS εξάπτει πολλά πάθη», απάντησε η νυν πρόεδρος της Βουλής.
Το επεισόδιο έγινε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής λίγο πριν την ακρόαση του διατελέσαντος προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της Υπόθεσης SIEMENS Σήφη Βαλυράκη.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ήπιους τόνους, ρώτησε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής που έκανε παρατηρήσεις «αυτόν τον τρόπο που τον έχετε μάθει;».
«Είναι γαϊδουριά να μας αφήνετε να περιμένουμε 2 ώρες και χθες και σήμερα και επίσης είναι γαϊδουριά να μην λέτε πότε θα τελειώσουμε», φώναξε ο Β. Μεϊμαράκης υποστηρίζοντας ότι «αυτή η συμπεριφορά δεν είναι συμπεριφορά προέδρου που δεν θέλει να προκαλέσει. Δηλαδή θα μας βάλετε και τιμωρία; Εγώ και σήμερα σαν γαϊδούρι είμαι εδώ από τις 4 γιατί είχαμε συνεδρίαση στις 5 μ.μ., μας είπατε τηλεφωνικά ότι θα γίνει στις 5.30 μ.μ., έρχεστε στις 6 μ.μ. και μας κάνετε και παρατήρηση».
Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέτεινε πως «Ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να μιλάτε με μεγαλύτερο αυτοπεριορισμό».
«Δεν δέχομαι τέτοια μαθήματα», απάντησε σε υψηλούς τόνους ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ η πρόεδρος της Βουλής του έλεγε «δεν έχετε το λόγο».
«Αφήστε τα αυτά. Αυτά στους άλλους που σας ακούν. Δεν δέχομαι μαθήματα από εσάς. Άντε μπράβο», συνέχισε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου του επεσήμανε ότι «δεν αναφέρθηκα σε σας, αλλά στην κ. Όλγα Κεφαλογιάννη που μίλησε χθες στην Επιτροπή και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε. Μιλήσατε ως έχων την μύγα».

«Μας προσβάλλετε. Να είσαστε στην ώρα σας», επέμεινε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ διαμαρτυρόταν και η κα Κεφαλογιάννη.

«Νομίζω ότι η υπόθεση SIEMENS εξάπτει πολλά πάθη», σημείωσε η κα Κωνσταντοπούλου.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons