Απόφαση Συμβουλίου Εφετών: Απορρίπτουμε την εκτέλεση του ευρωεντάλματος έκδοσης στη Γερμανία του Τούρκου Αγωνιστή Gültekin Erol

Τη μη εκτέλεση του ευρωεντάλματος έκδοσης στη Γερμανία του Τούρκου αγωνιστή, πολιτικού πρόσφυγα Gültekin Erol, αποφάσισε σήμερα Δευτέρα μεσημέρι το Συμβούλιο Εφετών.Η δίκη άρχισε στις 12.30 μμ μέσα σε ένα κατάμεστο ακρωατήριο αλληλέγγυων Ελλήνων και Τούρκων.

Μάρτυρες υπεράσπισης ήταν οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου και Ε. Σωτηρίου, καθώς ο Χρήστος Κάτσικας μέλος της επιτροπής Υπεράσπισης και μέλος του Δ.Σ του ΚΕΜΕΤΕ - ΟΛΜΕ, ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου, μέλος της Επιτροπής Υπεράσπισης και ο Παύλος Αντωνόπουλος μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.
Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση η οποία δικαιώνει τους αγώνες των τούρκων πολιτικών προσφύγων και της "Επιτροπής Υποστήριξης των Τούρκων αγωνιστών της ΑΤΙΚ" η οποία κινητοποιήθηκε δραστήρια από την ημέρα της συγκρότησής της.

Ο Gültekin Erol μαζί με τους Kaya Turgut και Pektaş Deniz, Τούρκοι αγωνιστές πολιτικοί πρόσφυγες στη χώρα μας, μέλη της ΑΤΙΚ (Συνομοσπονδία Τούρκων Εργατών στην Ευρώπη), συνελήφθηκαν πριν από έναν και πλέον μήνα από τις Ελληνικές διωκτικές αρχές μετά από ευρωεντάλματα, λόγω της αγωνιστικής πολιτικής τους δράσης και των κομμουνιστικών τους ιδεών στην Τουρκία.

Τώρα εξακολουθούν να παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού, κινδυνεύοντας να εκδοθούν στην Γερμανία και στη Γαλλία σύμφωνα με το λεγόμενο ευρωένταλμα, ο Pektaş Deniz και ο Kaya Turgut.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons