Ο πιλότος της Germanwings είχε «προβάρει» τη συντριβή στην αμέσως προηγούμενη πτήση

Πρόβα για τη συντριβή είχε κάνει στην αμέσως προηγούμενη πτήση ο πιλότος της Germanwings που προκάλεσε, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το θάνατο 150 ανθρώπων, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την γαλλική υπηρεσία ΒΕΑ ο Λούμπιτς είχε προβάρει την μείωση χωρίς αιτία κάθοδο του αεροπλάνου σε χαμηλότερο υψόμετρο την ίδια  ημέρα, 24η Μαρτίου, στην πτήση από Ντίσελντορφ προς Μπαρτσελόνα, στην προηγούμενη, δηλαδή, της μοιραίας πτησής από την ισπανική στη γερμανική πόλη.

Τα παραπάνω αναμένεται να αναφέρονται σε έκθεση της ΒΕΑ που θα δει σήμερα το φως της δημοσιότητας και στην οποία θα αναφέρεται σε «μια ελεγχόμενη κάθοδος που διήρκησε για λεπτά και για την οποία δεν υπήρχε καμία αεροναυτική εξήγηση».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons