Πώς το Facebook συνέτριψε την Google

Την ώρα που όλο και περισσότερες εταιρείες ρίχνουν τα χρήματά τους στις mobile διαφημίσεις, το Facebook συνεχίζει να ξεχωρίζει.

Σύμφωνα με έκθεση αναλυτών της Morgan Stanley, το Facebook είναι η εταιρεία που προσέλκυσε το ένα τρίτο του συνόλου της αύξησης των ψηφιακών διαφημίσεων στις ΗΠΑ εντός του πρώτου τριμήνου του 2015.

Πρόκειται για το πέμπτο συνεχόμενο οικονομικό τρίμηνο που το Facebook καταλαμβάνει τη σχετική πρωτιά και μάλιστα η αύξηση των εσόδων της εταιρείας από τις ψηφιακές διαφημίσεις επιταχύνεται, την ώρα που η συνολική αύξηση την αγορά επιβραδύνεται.

«Το Facebook – με τις χαμηλές ακόμη τιμές του και την ακριβή στόχευση καταναλωτικού κοινού που παρέχει στους διαφημιστές – ηγείται της αγοράς διαφημίσεων σε κινητά», αναφέρουν οι αναλυτές της Morgan Stanley σε σημείωμα σχετικά με τις διαφημίσεις του πρώτου τριμήνου.

Η Google εξακολουθεί να παραπαίει. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Morgan Stanley, το Facebook βρίσκεται σε τροχιά προσπέρασης της Google στις mobile διαφημίσεις και όπως δείχνει και ο παρακάτω πίνακας, οι διαφημιστές αρχίζουν να στρέφονται πρώτα στο Facebook.

pinakas1

Την ανάπτυξη των online διαφημίσεων οδηγούν οι mobile διαφημίσεις και τα βίντεο. Το Facebook συγκεντρώνει περίπου τρεις φορές υψηλότερα έσοδα από τη Google σε αυτές τις κατηγορίες.

pinakas2

ΠΗΓΗ: Πώς το Facebook συνέτριψε την Google - fortunegreece.com

 

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons