Αυτός είναι ο μεγαλοδημοσιογράφος του e-mail Στουρνάρα

Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από την αποκάλυψη του προκλητικού e-mail Στουρνάρα προς τον μεγαλοδημοσιογράφο με τις στοχευμένες διαρροές της Τράπεζας της Ελλάδος εναντίον της Κυβέρνησης. Γιατί όμως η ένοχη σιωπή; Η δημοσίευση δεν είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης; Γιατί ο δημοσιογράφος δεν παραδέχεται ότι είναι ο παραλήπτης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας; Ντρέπεται για κάτι;

Πρόκειται για δημοσιογράφο πολύ μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος. Από τα συστημικά. Από εκείνα που έχουν «μπετονάρει» την διαπλοκή στην Ελλάδα και από τη δεκαετία του ’80 «πήραν το… έθνος στα χέρια τους». Ο συγκεκριμένος πήρε… τσεκούρι!

Μέσα στο συγκρότημα αυτό ανέβηκε ψηλά – όσο γίνεται ψηλότερα – στα σκαλιά της ιεραρχίας. Επί 4,5 χρόνια ήταν διευθυντής. Ανέλαβε το 2010, μαζί με τα μνημόνια. Και πέρασαν όλα από φωτιά και τσεκούρι. Στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου έχοντας την κεντρική ευθύνη για το μαγαζί τσεκούρωσε τα πάντα: απέλυσε, μείωσε 3 φορές τους μισθούς, άλλαξε βάναυσα την εργασιακή σύσταση του συγκροτήματος, υποχρέωσε τους εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας. Το ξαναλέμε: στο συγκρότημα αυτό πέρασαν κυριολεκτικά από φωτιά και τσεκούρι.

Το τσεκούρι σε μισθούς συνοδεύθηκε εκείνα τα χρόνια από ατομικές συμβάσεις εργασίας χωρίς αναγνώριση δικαιωμάτων, από απειλές της εργοδοσίας και απολύσεις όσων αντιστάθηκαν. Μέσα σε δύο μέρες τσεκουρώθηκαν και απολύθηκαν οι αρχισυντάκτες των τμημάτων.

Ακόμη και η ΕΣΗΕΑ υποχρεώθηκε να τσεκουρώσει τον μεγαλοδημοσιογράφο. Αρχικά και τον διέγραψε για 18 μήνες από μέλος της μετά από καταγγελίες δημοσιογράφων για το πώς μεθόδευσε την απόλυσή τους. Και τελικά τον διέγραψε οριστικά όταν εξετράπη σε «ειρωνικούς χαρακτηρισμούς, ύβρεις και συκοφαντίες» κατά των μελών του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επειδή οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να κάνουν απεργία. Ο ίδιος λέει ότι δεν τον «τσεκούρωσαν», αλλά παραιτήθηκε από μέλος της.

Στο μόνο που δεν έπεφτε τσεκούρι επί διευθυντίας του συγκεκριμένου δημοσιογράφου ήταν η στήριξη των μνημονίων. Στο συγκρότημα το μνημόνιο ήταν φως εκ φωτός. Όσες κυβερνήσεις ψήφιζαν μνημόνιο ήταν καλές. Αν καθυστερούσαν, τις πίεζαν να συμφωνήσουν. Η προπαγάνδα των δανειστών φώτιζε το πρωτοσέλιδο.

Όμως όλα τα καλά έχουν ένα τέλος. Λίγο πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, όταν πια όλοι κατάλαβαν ότι η πολιτική αλλαγή είναι ανεπίστρεπτη, το φως άρχισε να σβήνει για τον άνθρωπο με το τσεκούρι. Τελικά αντικαταστάθηκε εν μία νυκτί.

Σήμερα ο τσεκουροφόρος πρώην διευθυντής απασχολείται στην ιντερνετική δημοσιογραφία. Έχει αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή site που έστησε η σύντροφός του.

Πηγή: avantipopolo.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons