Ο Ταγματάρχης ανακρίνεται από τη Ζωή και τη Ραχήλ για την ΕΡΤ και τα κοινωνικά του φρονήματα!…


thes1


 Aπό κανονική «ανάκριση» περνούν οι υποψήφιοι για τη διοίκηση της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής (υποψήφιος πρόεδρος) και Λάμπης Ταγματάρχης (υποψήφιος διευθύνων σύμβουλος). Η (και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής) Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είναι απολύτως αρνητική με την τοποθέτηση Ταγματάρχη, υπέβαλε το ερώτημα «τι κάνατε μετά το ¨μαύρο¨στην ΕΡΤ και έως σήμερα για να ξανανοίξει η δημόσια ραδιοτηλεόραση;«, συναρτώντας ουσιαστικά τη θέση της με τη στάση τους απέναντι στο «μαύρο» και όχι και με την επαγγελματική τους επάρκεια.
Ο κ. Τσακνής είπε ότι την ημέρα του «λουκέτου» διέκοψε συναυλία του και έκτοτε βρισκόταν στο ραδιομέγαρο ως ένδειξη συμπεράστασης.
Ο κ. Ταγματάρχης είπε πως «ήμουν εκεί με τους χιλιάδες εργαζόμενους στα πηγαδάκια του ραδιομεγάρου. Δεν το θεωρώ όμως τίτλο τιμής. Αυτό που έκανα ήταν μέσα από τη δημοσιογραφική μου δουλειά να υπερασπίζομαι τη θέση ότι αυτό ήταν ένα «φασιστικό μαύρο»».
Πολύ επιθετική ήταν η βουλευτής του Σύριζα Ραχήλ Μακρή, η οποία επικαλέστηκε άρθρο του
Λάμπη Ταγματάρχη, στο οποίο -όπως υποστήριξε- επέρριπτε ευθύνες και στους συνδικαλιστές της ΕΡΤ. «Λέγατε ότι φταίνε για το ¨μαύρο¨ και οι απεργίες των συνδικαλιστών», του είπε, για να απαντήσει εκείνος ότι έριχνε τις ευθύνες στην τότε πολιτική ηγεσία. Στις επίμονες ερωτήσεις, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι οι συνδικαλιστές ορισμένες φορές ξεπέρασαν τα όρια.
Η βουλευτής τον ρώτησε, επίσης, αν έχει ποινικές εκκρεμότητες για την υπόθεση δικαιωμάτων των αγώνων Champions League. Ο ίδιος, απαντώντας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία ποινική εκκρεμότητα και σημείωσε πως επί δικής του θητείας η ΕΡΤ έκλεισε καλύτερο «πακέτο» από από αυτό της προηγούμενης διοίκησης και με λιγότερα χρήματα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αμφισβήτησε και τα όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για τα 70 εκατ ευρώ πλεόνασμα που άφησε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση ο κ. Ταγματάρχης στην προηγούμενη θητεία του.
 «Μελετώντας τα επίσημα στοιχεία, είδα ότι το 2012 δεν αναρτήθηκαν ισολογισμοί. Το 2011 υπήρξε πλεόνασμα που βασίστηκε στις μειώσεις μισθών και προσωπικού. Με αυτά τα στοιχεία καμία πολυεθνική δεν θα σας κρατούσε. Επομένως, η δέσμευση του πρωθυπουργού για αξιοκρατική διοίκηση δεν διασφαλίζεται. Γι” αυτό και εισηγούμαι αρνητικά, προκειμένου να προστατεύσω την κυβέρνηση, τους εργαζομένους και την κοινωνία».
Να σημειωθεί ότι ο κ. Πετράκος, επίσης βουλευτής του Σύριζα που διαφωνεί με την τοποθέτηση Ταγματάρχη, ζήτησε και αντικαταστάθηκε από την Επιτροπή.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons