Ψέματα Ταγματάρχη στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής;

Μείζον θέμα που αφορά το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, φαίνεται πως προκύπτει κατά τη διαδικασία ακρόασης στην Επιτροπή της Βουλής. Τα μέλη της Επιτροπής ρώτησαν τα υπό διορισμό μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, αν σχετίζονται μεταξύ τους ή έχουν σχέση ασυμβίβαστου. Το σύνολο των μελών απάντησε πως δεν έχουν καμία σχέση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, ρώτησε τον Λάμπη Ταγματάρχη και στη συνέχεια το μέλος του Δ.Σ Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου αν έχουν κάποια συγγενική σχέση, προσδιορίζοντας μάλιστα αυτή τη σχέση στον αν η Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου είναι βαφτιστήρα του. Και οι δύο το αρνήθηκαν αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για λανθασμένη πληροφορία.

Παρ όλα αυτά, το koutipandoras.gr έχει δεχθεί τηλεφωνήματα από αναγνώστες που διαβεβαιώνουν πως  υπάρχει συγγενική σχέση, αφού ο πατέρας της Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου έχει βαφτίσει το Λάμπη Ταγματάρχη.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε όχι μόνο έχουν καταστρατηγηθεί οι αρχές που πρέπει να διέπουν τη λειτουργία και να καθορίζουν τη σύνθεση του Δ.Σ της ΕΡΤ, αλλά προκύπτει πως δύο μέλη του, με πρώτο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο που καλείται να εφαρμόσει τις νέες αρχές ήθους, έχουν πει ψέματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Ο κύριος Ταγματάρχης και η κυρία Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου οφείλουν να απαντήσουν αν υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ τους και αν έχουν πει ψέματα στην Επιτροπή. Αν έχουν είναι αυτονόητο πως δεν μπορούν να είναι στην ηγεσία της νέας ΕΡΤ.

koutipandoras.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons