Πτώση στις ευρωπαϊκές αγορές μετά την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογές στην Ισπανία

Μεγάλη πτώση σημειώνουν οι ευρωπαϊκές αγορές μετά το αρνητικό αποτέλεσμα για το κόμμα των «δανειστών» του Μαριάνο Ραχόι και την ισχυρή άνοδο των Podemos στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη εν όψει των τοπικών εκλογών.

Σημαντικός είναι και ο αντίκτυπος της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ξεκαθαρίζει την προτεραιότητα της κυβέρνησης σε μισθούς και σε συντάξεις αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επόμενη δόση του ΔΝΤ δεν θα πληρωθεί εάν συνεχιστεί η χρηματοπιστωτική ασφυξία.

Η εσωκομματική ισορροπία επίσης δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλες αποκλίσεις από τον αντιμνημονιακό χαρακτήρα των μεταρρυθμίσεων που έχει εξαγγείλει, καθώς οι συσχετισμοί στην Κ.Ε. έτσι όπως διαμορφώθηκαν από την αναμέτρηση με την πρόταση Λαφαζάνη, βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Καθοριστικά είναι επίσης και τα αρνητικά σημάδια ως προς την ανάκαμψη των χωρών της Ευρωζώνης, η οποία παρά το θετικό πρόσημο στους ρυθμούς ανάπτυξης απέχει πολύ από την προσδοκώμενη επανάκαμψη. Το αρνητικό κλίμα επιδεινώνουν διαρκώς οι γεωπολιτικές αναταράξεις τόσο στην ανατολή όσο και στην Ουκρανική περιφέρεια, όπως επίσης και ο «πόλεμος» για το πετρέλαιο.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons