Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατεδάφισε το ΣΚΑΙ και τον Χατζή!

Φροντιστήριο παρέδωσε πριν λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το πως πρέπει να εμφανίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, δίνοντας το παρών στην εκπομπή "Ακραίως" του νεοδημοκράτη Τάκη Χατζή, στο ΣΚΑΙ!

Από την αρχή, μέχρι το τέλος της εκπομπής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε παιχνίδι μόνη της, ενημερώνοντας το κοινό πάνω στις ερωτήσεις που έβαζε ο Χατζής μεν, μη επιτρέποντας να διακόπτεται από τον Χατζή για να κάνει ένα φτηνό πολιτικό κουτσομπολιό, που συνηθίζεται στα τηλεοπτικά πάνελ.

Η Πρόεδρος της Βουλής, ενημέρωσε το κοινό για όλες τις μέχρι τώρα νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, διαψεύδοντας τον Χατζή που ισχυριζόταν ότι δεν έχει αρχίσει το ξήλωμα του μνημονίου, ξεκαθάρισε ότι εντός του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ανοικτός διάλογος, οποίος είναι κατακτημένο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον Αλέξη Τσίπρα, και ξεκαθάρισε εμμέσως ότι κακώς της αποδίδουν προσπάθεια κύκλοι (ακόμα και εντός κυβέρνησης, λέμε εμείς) να φτιάξει δικό της "καπετανάτο"!.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Και ο Χατζής, για πρώτη φορά, απλά άκουγε!

Δείτε τα βίντεο της συνέντευξης από το Real. gr

Πηγή: anemosantistasis.blogspot.comπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons