Ο Γιούνκερ «γραβάτωσε» τον Τσίπρα

Μια κίνηση με συμβολικό χαρακτήρα αιχμαλώτισαν τα φλας των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας. Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών ο κ. Γιούνκερ … προέτρεψε τον Αλέξη Τσίπρα να αλλάξει το «στυλ» του και να τοποθετήσει επιτέλους αυτή την πολυπόθητη γραβάτα ανατρέποντας τον αντικομφορμιστικό του χαρακτήρα.

Είτε «γραβατωθεί» είτε όχι πάντως ο κ. Τσίπρας, η εικόνα δεν αντικατοπτρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης καθώς πίσω από το χαλαρό κλίμα, εκατομμύρια άνθρωποι κρέμονται από τις αποφάσεις αυτής της συνόδου. Το επίπεδο των εκβιασμών που ασκείται στη χώρα μας μέσω της χρηματοπιστωτικής ασφυξίας, δε συνάδει με το χιούμορ του κ. Γιούνκερ.

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons