ΚΚΕ: Καμία σχέση με τον «κόσμο τους»!

«We are the world» («Εμείς είμαστε ο κόσμος») τραγούδησε από σκηνής, αγκαζέ με το γγ του ΝΑΤΟ, Γ. Στόλτενμπεργκ, καθώς και τα υπόλοιπα «γεράκια» της λυκοσυμμαχίας, ο υπουργός Εξωτερικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, Ν. Κοτζιάς, σε «πολιτιστικό» πανηγυράκι που στήθηκε στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια της Τουρκίας. Τα σχετικά ρεπορτάζ, μάλιστα, δείχνουν τον Ν. Κοτζιά να... σέρνει το χορό, καλώντας όλους τους παρευρισκόμενους... στην πίστα!

Ποιος είναι όμως «ο κόσμος τους»; Είναι οι ΝΑΤΟικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το μακέλεμα των λαών όπου Γης, για τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Είναι οι βόμβες και ο θάνατος που σκόρπισαν και σκορπούν για τη «δημοκρατία» και την «ελευθερία», για να φέρουν μια «φωτεινότερη μέρα», όπως λένε και οι στίχοι που τραγούδησαν τα «γεράκια». Οπως ακριβώς έκαναν, δηλαδή, μεταξύ άλλων, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στην ίδια τη γειτονιά μας, στη Γιουγκοσλαβία...

«Ο κόσμος τους» είναι οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί νέων επεμβάσεων που καταστρώνουν το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοί του, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής, στο όνομα της καταπολέμησης των «τζιχαντιστών». Σχεδιασμοί στους οποίους σπεύδει να πιάσει στασίδι η συγκυβέρνηση του... τραγουδιάρη Ν. Κοτζιά, όπως επιβεβαίωσε περίτρανα μια μέρα μετά και ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος, μιλώντας για δημιουργία νέας ΝΑΤΟικής βάσης στο Αιγαίο και ενίσχυση της βάσης στη Σούδα!

Πράγματι... Αυτός είναι «ο κόσμος τους»: Αυτός ήταν ο κόσμος της συγκυβέρνησης με κορμό τη ΝΔ, αυτός είναι ο κόσμος της συγκυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτός είναι ο κόσμος των ιμπεριαλιστικών λυκοσυμμαχιών, του κεφαλαίου και όλων των κυβερνήσεών του.

Μόνο που οι λαοί δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν τον κόσμο, η «φωτεινότερη μέρα» για αυτούς θα έρθει μονάχα από την οριστική ανατροπή του!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ 



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons