Θετικό το κλίμα, αλλά οι εταίροι θέλουν και τη Λιβαδειά

Αρθρογράφος: 
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης

Αν σωθεί ένα δελτίο ειδήσεων του Mega και βρεθεί από αρχαιολόγους σε 3.000 χρόνια, θα συμπεράνουν ότι η χώρα και η Ευρώπη έδιναν μάχη μέχρις εσχάτων εναντίον μιας μικρής κυβέρνησης θρασύτατων απατεώνων.

Η οποία είχε ως απώτερο στόχο να φορολογήσουν αθώες επιχειρήσεις ΜΜΕ που βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού και απασχολούσαν εκατοντάδες εργαζόμενους.

Θα το διδάσκουν μάλιστα και στα σχολεία, στο μάθημα των Αρχαίων.

Εάν μάλιστα μαζί με το δελτίο του Mega σωθεί και μια "Καθημερινή" της Κατοχής, θα είναι ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Παρεμπιπτόντως, πολύ το διασκέδασαν οι παρουσιαστές του Mega αυτό που έγινε με τον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια. Αυτοί, όποτε πηγαίνουν στον Κάβουρα για σουβλάκι, τους σηκώνουνε στα χέρια.

Να φύγεις από τα Εξάρχεια, ξένε, του φώναζαν με τη χαρακτηριστική προφορά των υπωρειών του Στρέφη.

«Και τώρα θα σας δείξουμε ένα βίντεο με αντιεξουσιαστές να αποδοκιμάζουν τον Βαρουφάκη, για να καταλάβετε πώς ήταν περίπου όταν τον αποδοκίμασαν στο Γιούρογκρουπ οι συνάδελφοί του υπουργοί Οικονομικών...».

Ανεύθυνος ο Βαρουφάκης που δεν συνοδευόταν από μια αερομεταφερόμενη ταξιαρχία ΜΑΤ διαμαρτυρήθηκε η Καραμήτρου.

Καθυστερεί η συμφωνία με τους δανειστές, γιατί θέλουν να δουν πλήρως κοστολογημένη λίστα με αποκεφαλισμούς υπουργών.

Ήδη έχουμε να αποκεφαλίσουμε δύο υπουργούς μέχρι το τέλος του μήνα για να πληρώσουμε τη δόση του ΔΝΤ.

Αν δεν το κάνουμε, μπορεί να δημιουργηθεί υπουργικό γεγονός.

Επίσης μας ζητάνε να ρευστοποιήσουμε αμέσως όλα τα αποθέματα Λαφαζάνη και να τα μετατρέψουμε σε ομόλογα Ποταμιού πεντάμηνης διάρκειας.

Το κάναμε και το '43 στον Λίβανο αυτό, με τεράστια επιτυχία.

Η αλήθεια είναι ότι το να έχεις τον Στουρνάρα κεντρικό τραπεζίτη δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το να έχεις τον Σκόμπι αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Να προσέχουν, πάντως, γιατί με το ζόρι κρατάμε τον σ. Κουτσούμπα να μην κάνει ρήξη με την Ε.Ε.

Έτοιμος ήταν την Πρωτομαγιά, αλλά τον ειδοποίησαν τελευταία στιγμή ότι μέσα στη Μεγάλη Βρετάνια ήταν ο Τσώρτσιλ.

Το καλό με την Πρωτομαγιά ήταν ότι οι μισοί φωνάζανε για ρήξη με την τρόικα, οι άλλοι μισοί για ρήξη με την Ε.Ε. και οι υπόλοιποι για ρήξη με τον καπιταλισμό.

Για ρήξη με τον Παναγόπουλο ακόμα δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας.

Προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης να εκδώσει υπουργική απόφαση για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων.

Είδαμε και πάθαμε να σταματήσουμε να τους πληρώνουμε από την τσέπη μας, έρχεται τώρα ο Συριζας να μας τους ξαναφορτώσει στον σβέρκο.

Όχι, συγγνώμη, αυτό είναι το επιχείρημα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Αναδημοσίευση από την ΑΥΓΗ



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons