"Πυρ και μανία" οι γιατροί στα Κέντρα Υγείας - Πότε πληρώνονται οι εφημερίες

Με την… κάρτα του ATM «στο χέρι» έμειναν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας, που συνειδητοποίησαν απογοητευμένοι ότι τα χρήματα για τις εφημερίες του α΄ τριμήνου 2015, δεν μπήκαν στους λογαριασμούς τους.
Αν και με καθυστέρηση πολλών μηνών, οι εφημερίες τελικά πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των γιατρών του ΕΣΥ. Οι συνάδελφοί τους στα Κέντρα Υγείας, ωστόσο, θα πρέπει να κάνουν κι άλλη υπομονή, αφού για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι προς το παρόν, οι δικές τους εφημερίες έμειναν εκτός.
Σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, το Υπουργείο Υγείας προσανατολίζεται στις 27 Ιουνίου, για την καταβολή των οφειλόμενων εφημεριών α΄ τριμήνου στους γιατρούς των Κέντρων Υγείας, επικαλούμενο "μπέρδεμα" των αρμόδιων Διοικητικών υπηρεσιών... 
Για απαράδεκτη στάση του Υπουργείου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ, που προειδοποιεί με κινητοποιήσεις αν το ζήτημα δεν επιλυθεί τάχιστα.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons