Επικοινωνία Τσίπρα - Λαγκάρντ χθες, με το ΔΝΤ να θέτει θέμα "κουρέματος" του χρέους

Ανοιχτά χαρτιά και καθαρούς κανόνες αξιώνει η κυβέρνηση από τους δανειστές - εταίρους της χώρας ως προϋπόθεση για την ομαλή συνέχιση των διαπραγματεύσεων και την επιτυχή έκβασή τους με μια λύση επωφελή τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Αυγής, ο σημαντικότερος όρος είναι η άρση της χρηματοπιστωτικής ασφυξίας που έχει επιβάλει η ΕΚΤ στη χώρα, ενάντια στις διαβεβαιώσεις που είχαν παρασχεθεί, αλλά και στην ουσία της συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου του Eurogroup.

Στο πλαίσιο αυτό οι αυριανές αποφάσεις της ΕΚΤ είναι κρίσιμες. Ο πρωθυπουργός είχε χθες βράδυ επικοινωνία με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κρ. Λαγκάρντ, ενώ σήμερα ο Γ. Δραγασάκης και ο Ευκλ. Τσακαλώτος θα συναντηθούν στη Φραγκφούρτη με τον Μ. Ντράγκι. Ο Γ. Βαρουφάκης θα συναντηθεί με Σαπέν και Μοσκοβισί σε Παρίσι και Βρυξέλλες αντίστοιχα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons