Ένα προεκλογικό σποτ γεμάτο "αλήθειες" από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Γράφει ο Ιάσωνας Διαμαντόπουλος

Μετά τον «ΔΑΠίτη» Άδωνι Γεωργιάδη με τα οπαδικά συνθήματα, η παράταξη που εγγυάται τη διάλυση του πανεπιστήμιου προβάλει, εν όψει φοιτητικών εκλογών, ένα σποτ γεμάτο «αλήθειες» που αφορούν την άμεση καθημερινότητα του φοιτητή.

Η παράταξη της προηγούμενης κυβέρνησης καλεί τους φοιτητές να ψηφίσουν τους εκπροσώπους του μνημονίου, καλώντας τους να θυμηθούν… ποιος πρότεινε την κατάργηση του ασύλου, ποιος πρότεινε να δοθεί διπλή εξεταστική τον Φεβρουάριο αλλά και ποιος  προστάτεψε τους φοιτητές από τους βάνδαλους «καταληψίες».

Προφανώς η ΔΑΠ, απευθυνόμενη στο κοινό που τη συνόδευσε στις καταπληκτικές εκδρομές της στη Μύκονο και στα πάρτυ της στα μπουζούκια… δυσκολεύεται να υπενθυμίσει ότι ήταν η νεολαία της κυβερνητικής παράταξης που:

  1. Οδήγησε την ανεργία της νεολαίας στο 50%
  2. Διέλυσε τα πανεπιστήμια μέσω της ανύπαρκτης χρηματοδότησης
  3. Ψήφισε την κατάργηση τμημάτων και σχολών
  4. Ψήφισε την ισοτίμηση των πτυχίων των ιδιωτικών πανεπιστημίων με τα δημόσια
  5. Ψήφισε τη μείωση του κατώτατου μισθού στους νεοπροσλαμβανόμενους κάτω των 25 ετών, στα 400 ευρώ για 8 ώρες εργασία.
  6. Ψήφισε τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 
Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons