Σπανούλης: ''Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά''

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ότι δεν έχει λόγο να μετανιώνει για τίποτα. ''Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά'' υποστήριξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού. (VIDEO).

Ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για όσα διαδραματίστηκαν στο περιθώριο της διακοπής του ντέρμπι, αλλά και για την επίθεση που κατήγγειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δέχτηκε ο ίδιος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

''Δεν κατάλαβα καμιά επίθεση. Μου έδειξαν μετά κάποια πράγματα που ούτε καν θέλω να σχολιάσω. Δεν έβρισα, ούτε έκανα κάτι αντιαθλητικό. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Καλώς ή κακώς εδώ στο ΟΑΚΑ ακούω πολλά. Δεν προκάλεσα ούτε έθιξα κανέναν για να λέγονται όσα λέγονται για εμένα. Τι να μετανιώσω; Πρέπει να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά'' υποστήριξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Όσο για το παιχνίδι, σχολίασε: ''Παίξαμε καλό μπάσκετ, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο κόουτς μας είχε ετοιμάσει καταπληκτικά. Συγχαρητήρια και στους βοηθούς του και σε όλους. Ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα ματς που δεν μας δίνει τίποτα παραπάνω από ένα αβαντάζ''.

 

Γιαννακόπουλος: "Ελεεινός και τρισάθλιος ο Σπανούλης"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δριμεία επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς στον Βασίλη Σπανούλη και ανέφερε ότι είναι ελεεινός και τρισάθλιος και κάλεσε τον... πρωθυπουργό να τιμωρήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons