Στάση εργασίας την Τρίτη σε Μετρό, ΗΣΑΠ και τρόλεϊ

Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει αύριο το λεκανοπέδιο, από τις 11:00 έως τις 15:00, λόγω της στάσης εργασίας που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Τα αιτήματα των εργαζομένων μεταξύ άλλων είναι: προσλήψεις προσωπικού, επιστροφή των εσωτερικών μετατάξεων και αποσπάσεων, χρηματοδότηση του οργανισμού, αγορά ανταλλακτικών και ελαστικών, δωρεάν μετακίνηση ανέργων, μείωση του εισιτηρίου, φθηνές ασφαλείς και αξιόπιστες συγκοινωνίες, όχι στην συρρίκνωση και απαξίωση του συγκοινωνιακού έργου και συνεργασία με όλους τους φορείς, Τροχαία και ΟΑΣΑ για την καλύτερη εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου.
Μέσα σταθερής τροχιάς

Υπενθυμίζεται ότι ακινητοποιημένα θα είναι αύριο από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 8 το πρωί ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ, λόγω της νέας προειδοποιητικής στάσης εργασίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι.

Τα σωματεία εργαζομένων στα τρία μέσα σταθερής τροχιάς με κοινή ανακοίνωσή τους ζητούν, όσον αφορά τη ΣΤΑΣΥ, να «σταματήσει η διαχείριση "του τίποτα", να στελεχωθεί ο φορέας από τακτικό προσωπικό, να πάψουν οι τοποθετήσεις επίλεκτων και να οργανωθεί η κοινωνική πολιτική για τη μετακίνηση των αδύναμων και ευπαθών ομάδων».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons