Παράταση αδειών ιατρικού επαγγέλματος

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα ορίζεται νέα ημερομηνία για τα περί αδειοδότησης γιατρού ή οδοντιάτρου, αναμένεται να φέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Νομοθετική παρέμβαση για την παράταση της αδειοδότησης ιατρικού και οδοντιατρικού επαγγέλματος, προωθεί το υπουργείο Υγείας.
Αυτό αναφέρει σε εγκύκλιό του ο αναπληρωτής υπουργός, Ανδρέας Ξανθός, σημειώνοντας τα εξής:
“Προωθείται νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία ορίζεται νέα ημερομηνία εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 35 του Ν. 4025/2011 για τη χορήγηση, αναστολή, ανάκληση και ακύρωση άδειας άσκησης επαγγέλματος ιατρών ή οδοντιάτρων, καθώς και τίτλου ιατρικής ή οδοντιατρικής ειδικότητας, αντί της προβλεπόμενης ημερομηνίας από την παρ. 4 του εν λόγω άρθρου, όπως έχει αντικατασταθεί με το άρθρο 40 του Ν. 4316/2014 (ΦΕΚ Α΄270).
Μετά την ολοκλήρωση της νομοθετικής ρύθμισης θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
Κατόπιν των ανωτέρω και μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης οι οικείες Διευθύνσεις των Περιφερειών θα συνεχίσουν να τηρούν τη διαδικασία που προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις”.
Απρίλιος
Σημειώνεται ότι οι άδειες έπρεπε να έχουν προσαρμοστεί στα προβλεπόμενα από τους παραπάνω νόμους έως τις 30 Απριλίου 2015.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons