Γερμανικό παιχνίδι με το ΔΝΤ

Την πολιτική και διεθνή διάσταση του ελληνικού προβλήματος ανέδειξαν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Αυγής, για άλλη μια φορά οι επαφές του Αλ. Τσίπρα στη σύνοδο κορυφής προχθές με την Άν. Μέρκελ και τον Φρ. Ολάντ και χθες με τον Ζ.Κ. Γιούνκερ.

Κατά κοινή παραδοχή και εκτίμηση, έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις το αμέσως προσεχές διάστημα. Όμως υπάρχουν σκοτεινά σημεία που, αν δεν φωτιστούν, κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα.

Το βασικότερο που ήρθε στην επιφάνεια τις δύο τελευταίες ημέρες είναι η επιμονή του Βερολίνου (κυρίως του Σόιμπλε) όχι μόνο να συμφωνήσει το ΔΝΤ στους όρους ολοκλήρωσης του προηγούμενου προγράμματος, αλλά να συμμετέχει και στη νέα συμφωνία. Μένει να διευκρινιστεί αν αυτό είναι απλώς μια "τυπικότητα" του Βερολίνου ή πρόσχημα για να σκεπαστούν δικές του διαφωνίες. Όπως είπε ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε, το ελληνικό θέμα πιθανώς να τεθεί και στη σύνοδο των G7.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons