Παράταση συμβάσεων των ειδικευομένων. Διαβάστε τι ισχύει !

(Παράκληση να μην αντιγραφεί από άλλα blogs μόνο ως τίτλο και παραπομπή)
Πολλές οι ώρες αναζήτησης για την εύκολη αναπαραγωγή !
Υπάρχει μεγάλη συζήτηση τους τελευταίους μήνες για την παράταση των συμβάσεων των ειδικευομένων.
Πριν το Γενάρη του 2015 υπήρχαν ανανεώσεις των συμβάσεων για αρκετούς μήνες έως και χρόνια έως ότου να καλυφθεί η οργανική θέση με τον διορισμό του επόμενου εν αναμονή ιατρού. Ωστόσο, λόγω της μαζικής φυγής στο εξωτερικό των νέων συναδέλφων και την καθυστέρηση στον επόμενο διορισμό υπήρχε η δυνατότητα πολύμηνης παράτασης και ήταν μια καλή επιλογή τόσο για την κλινική όπου δεν αποδυναμωνόταν, όσο και για τον ιατρό που δεν θα εγγραφόταν άμεσα στο ταμείο ανεργίας.
Υπήρχε μια προσωρινή τροποποίηση τις  ισχύουσας νομοθεσίας με το υπ’ αριθμ. Α2δ/Γ.Π.οικ.137/31-12-2014 (ΦΕΚ 27/2015 τ.Β΄) όπου όριζε  μόνο για ένα εξάμηνο την παράταση των συμβάσεων των ειδικευομένων.
Ωστόσο με το ΦΕΚ Β’ 408/24-03-2105 ο αναπληρωτής Υπουργός κ. Ξανθός κατήργησε την  προηγούμενη υπουργική απόφαση και τροποποίησε το χρονικό όριο του εξαμήνου και τελικά η ισχύουσα νομοθεσία αναφέρει το  εξής:  
Β. το τέταρτο (4) εδάφιο της β. παραγράφου του κεφαλαίου ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ  διαμορφώνεται ως ακολούθως:
  Ιατροί οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το χρόνο εκπαίδευσης τους-εφόσον επιθυμούν και υφίστανται οι ανωτέρω προϋποθέσεις-μπορούν επίσης να παραμείνουν με παράταση στην οργανική τους θέση.
  Η παρούσα τροποποίηση έχει αναδρομική ισχύ από 14 Ιανουαρίου 2015.
drtsili.blogspot.gr


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons