Μάρδας: Δίνω στην δημοσιότητα το πόθεν έσχες και τις κινήσεις του λογαριασμού μου! Θα κινηθώ νομικά!

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild  το οποίο υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος είναι ο υπουργός που έβγαλε τις 80.000 ευρώ στο εξωτερικό.

Ο κ. Μάρδας είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη την Τετάρτη το πρωί στον αντ1, ότι θα δώσει στην δημοσιότητα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό το πόθεν έσχες του έως τις 24 Απριλίου. 

«Δεν έχω βγάλει λεφτά στο εξωτερικό ούτε τωρα ούτε πριν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι θα κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση κατά παντός υπευθύνου.

Ο υπουργός δήλωσε ακόμα ότι στο αντίγραφο του πόθεν έσχες του, αποδεικνύεται ότι όλα τα ποσά είναι νόμιμα και φορολογημένα, ακόμα και αν έγινε κίνηση χρημάτων πιο πριν από τις εκλογές.  Όπως είπε επίσης, τον περασμένο Οκτώβρη και Νοέμβρη, μετέφερε χρηματικά ποσά στο εξωτερικό καθώς επρόκειτο να φύγει η κόρη του για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. 

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons