Εμπλοκή με τις εφημερίες στα Κέντρα Υγείας!

Που κόλλησε η διαδικασία

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - health report.gr

Με καθυστέρηση αναμένεται να πληρωθούν τις εφημερίες του Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου οι γιατροί των Κέντρων Υγείας.
Την ώρα που η διαδικασία για τους γιατρούς των νοσοκομείων προχωρά κανονικά και τα προβλήματα της γραφειοκρατίας ξεπερνιούνται σιγά σιγά. Εμπλοκή καταγράφεται στα Κέντρα υγείας.
Ειδικότερα εξαιτίας του νόμου του Άδωνι Γεωργιάδη για το ΠΕΔΥ η μισθοδοσία αλλά και οι πληρωμές των εφημεριών των Κέντρων Υγείας έχουν μεταφερθεί στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ). Για αυτό άλλωστε όπως εξηγεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας, στην κατανομή των κονδυλίων των εφημεριών τα Κέντρα Υγείας έχουν ξεχωριστό κονδύλιο, ύψους 40 εκατ. ευρώ.
Με τον τρόπο αυτό όμως τα χρήματα δεν κατανέμονται όπως στα νοσοκομεία με αποτέλεσμα να έχει «κολλήσει» η διαδικασία.
Να σημειωθεί πως η ΟΕΝΓΕ έχει ζητήσει τα Κέντρα Υγείας να επιστρέψουν στη δικαιοδοσία των Νοσοκομείων, «προκειμένου να αποφευχθούν όλες αυτές οι δυσλειτουργίες» σημειώνει ο κ.Βαρνάβας.
Ήδη η ΟΕΝΓΕ πιέζει τις διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να πληρωθούν οι δεδουλευμένες εφημερίες στους γιατρούς.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons