Σκουρλέτης: Στα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν άρεσαν πολύ όσα είπε ο ΠτΔ για τα εργασιακά

«Το γεγονός ότι κινούμαστε πάνω στην κόψη του ξυραφιού υποδηλώνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να μην ενδώσει στις πιέσεις και τους εκβιασμούς, να μην αυτοαταπεινωθεί και να μην ταπεινώσει τον λαό που την εμπιστεύτηκε». Αυτό διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο ρ/σ «στο Κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη.

«Η κυβέρνηση έχει κερδίσει το στοίχημα της ειλικρίνειας και της αποφασιστικότητας», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας. Τόνισε ότι θα ήταν πολύ εύκολο για την κυβέρνηση, αποφεύγοντας όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις που επιφέρει η «μακρόχρονη και βασανιστική διαπραγμάτευση», να έχει υπογράψει συμφωνία, την οποία θα επιθυμούσαν οι δεσμοί. «Θα ήταν όμως συνέχεια των προηγούμενων καταστάσεων», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς δείξαμε μέχρι πού κινούμαστε, ας αναλάβει και η άλλη πλευρά τις ευθύνες της».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι προσλαμβάνει μεγάλη βαρύτητα η δήλωση την οποία έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα εργασιακά, έπειτα από τη μεταξύ τους συνάντηση. «Ήταν ένας σαφής, ξεκάθαρος σχολιασμός» είπε ο υπουργός Εργασίας και πρόσθεσε: «Ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας υπογράμμισε ότι η χώρα δεσμεύεται από τις διεθνείς συμβάσεις» να θεσμοθετήσει την προάσπιση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων.

Επ' αυτού του θέματος ο υπουργός Εργασίας παρατήρησε κάτι ακόμη: «Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έτυχε τόσο μεγάλης προβολής από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης»…

Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι διαψεύδονται για άλλη μια φορά όσοι προέβλεπαν ότι η κυβέρνηση θα αδυνατούσε να καταβάλει μισθούς και συντάξεις.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons