Στο Εφετείο απο το Σεπτέμβριο η δίκη της Χρυσής Αυγής

Στο Εφετείο, σε αίθουσα που κατασκευάζεται θα μεταφερθεί από τον Σεπτέμβριο η δίκη της Χρυσής Αυγής. Το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει τη λύση της «ανταλλαγής» δικών, δηλαδή η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου με έξι κατηγορούμενους να διεξαχθεί στον Κορυδαλλό και η δίκη της Χρυσής Αυγής να μεταφερθεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου.

Αυτά έκανε γνωστά τη Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη, και εκπροσώπους εκπαιδευτικών και φορέων, οι οποίοι νωρίτερα μαζί με κατοίκους από τον Κορυδαλλό πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Αναγνωρίζω την οξύτητα των προβλημάτων που δημιουργούνται τόσο εντός της αίθουσας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η δίκη μελών της Χρυσής Αυγής όσο και στον περιβάλλοντα χώρο της» δήλωσε ο υπουργός και πρόσθεσε πως για το λόγο αυτό έχει δρομολογηθεί η κατασκευή νέας αίθουσας η οποία θα είναι έτοιμη στις αρχές του Σεπτέμβρη 2015.

Την καταρχήν ικανοποίηση του για τη δέσμευση του υπουργού Δικαιοσύνης ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής θα μετατεθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε νέα αίθουσα στο Εφετείο Αθηνών, εξέφρασε ο δήμαρχος Κορυδαλλού ωστόσο υπογράμμισε ότι το πρόβλημα λειτουργίας των σχολείων, των Παιδικών Σταθμών και του συνόλου της πόλης εξαιτίας της διεξαγωγής της δίκης είναι άμεσο και δεν μπορεί να περιμένει ως τον Σεπτέμβριο. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά ότι την περασμένη Πέμπτη υπήρξαν περιστατικά ρήψις ακόμα και δακρυγόνων μέσα στις σχολικές αυλές.

Σήμερα 12 Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής της δίκης, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού και οι Παιδικοί Σταθμοί, ενώ στις 8 το πρωί θα υπάρξει νέα συγκέντρωση στο δημαρχείο και πορεία προς τη δικαστική αίθουσα, ενώ ο δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά θα επιχειρήσουν αύριο να κάνουν εκ νέου παρέμβαση στη δίκη.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons