Ψάχνουν και για εμπορία οργάνων

Eπεκτείνει την έρευνα η 10η ανακρίτρια για τη φρικαλέα υπόθεση της δολοφονίας, του τεμαχισμού και του βρασμού της Αννυ, καθώς μετά τις αντιφάσεις στις οποίες έπεσε στις διαδοχικές απολογίες του ο 27χρονος παιδοκτόνος Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ, στο μικροσκόπιο της ανάκρισης έχει μπει από χτες το ενδεχόμενο η μικρή να έχει πέσει ακόμη και θύμα κυκλώματος εμπορίας οργάνων.

Ο 27χρονος παιδοκτόνος απολογούμενος χτες συμπληρωματικά αναίρεσε όσα είχε παραδεχτεί αρχικά ότι έβρασε τα κομμάτια της τετράχρονης για να εξαφανίσει τα ίχνη του θανάτου της, ενώ ως βασικό επιχείρημα φέρεται να επικαλέστηκε ότι στο σπίτι του στη Μιχαήλ Βόδα δεν υπάρχει κουζίνα μαγειρέματος, αλλά μόνο ένα γκαζάκι!

Επίσης υποστήριξε ότι τα κομμάτια της 4χρονης πετάχτηκαν σε κάδους απορριμμάτων, ενώ έβαλε στο «κάδρο» των ευθυνών και τον Βούλγαρο φίλο του Νικολάι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο σπίτι μαζί με την 4χρονη βρισκόταν και ο Νικολάι και ότι μαζί προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον της ανακρίτριας επικεντρώνεται επίσης στο τι μετέφερε όταν ταξίδεψε στη Βουλγαρία ο 27χρονος ή εάν έστειλε κάτι με το λεωφορείο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έστειλε κάποιο δέμα.

Την ίδια ώρα, στο γραφείο της ανακρίτριας έφτασε ανώνυμη επιστολή, που ενισχύει το σενάριο να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων.

Η εμπλοκή
Κατά τις ίδιες πηγές, ο 27χρονος, που οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην ανακρίτρια, από τις φυλακές Κέρκυρας, όπου κρατείται, απολογούμενος με τον συνήγορο υπεράσπισής του Παναγιώτη Χρυσικάκη φέρεται ότι ενέπλεξε στην υπόθεση και τον Βούλγαρο φίλο του Νικολάι ή «Νίκι», ενώ επέμεινε στην αρχική του άρνηση ότι σκότωσε την Αννυ.

Σύμφωνα με τη νέα εκδοχή που υποστήριξε χτες, το πτώμα της μικρής τεμαχίστηκε και πετάχτηκε σε κάδους απορριμμάτων, ωστόσο αρνήθηκε ότι έβρασε στη συνέχεια τα κομμάτια για να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Υποστήριξε ακόμη ότι στο σπίτι του δεν είχαν ποτέ συσκευή κουζίνας, έτρωγαν μόνο από delivery ή από τα φαγητά που μαγείρευε η μητέρα του και επικαλέστηκε την έκθεση κατασχέσεως.

Σε άλλο σημείο της απολογίας του υποστήριξε ότι βρήκε το παιδί νεκρό, μελανιασμένο και σε ακαμψία, γεγονός που καταδεικνύει θάνατο από ασφυξία.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως», δήλωσε ο συνήγορός του Παναγιώτης Χρυσικάκης και τόνισε πως ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας.

Παρούσα στο ανακριτικό γραφείο ήταν και η μητέρα του κατηγορουμένου, η οποία κατέθεσε στην ανακρίτρια, ενώ φώναζε μπροστά στον κόσμο: «Σάββα δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου».

Στην κατάθεσή της η μητέρα του υποστήριξε ότι νωρίτερα είχε δεχτεί τηλεφώνημα από τη σύντροφο του γιου της και μητέρα της Αννυ, Δημήτρινα, η οποία, κατά τη μάρτυρα, της ζήτησε να πει ψέματα στην ανακρίτρια ότι είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη φεύγοντας για Γερμανία και όχι στον Σάββα.

Κατέθεσε επίσης ότι η Δημήτρινα είπε ότι ο Σάββας πήρε τη μικρή Αννυ από την ίδια, όταν εκείνη πούλησε το τάμπλετ της 4χρονης για να πάρει τσιγάρα.

Η μητέρα του παιδοκτόνου εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο γιος της δεν σκότωσε την Αννυ, ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.

ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ

ΠΗΓΗ: ethnos.gr/πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons