Τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Παραιτείται πριν τον Ιούνιο ο Μαρινάκης

Σε άρθρο του, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα GOAL News, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, μετά την γνωστοποίηση του κατηγορητηρίου του Γ. Ανδρεάδη.

Οπως αναφέρει, την προηγούμενη Δευτέρα έγινε τετράωρη σύσκεψη στο γραφείο του, με τις πληροφορίες να λένε ότι μοιράστηκε με τους συνεργάτες του την σκέψη του να αποχωρήσει από πρόεδρος της ΠΑΕ, πριν από τις αρχές Ιουνίου, όταν και έχει προγραμματιστεί η απολογία του. Να παραιτηθεί, δηλαδή, για να προλάβει τον ανακριτή.

Ωστε, αν ο Γ. Ανδρεάδης του επιβάλει τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, ο ίδιος να αποτελεί ήδη παρελθόν από πρόεδρος του Ολυμπιακού. Θα είναι δηλαδή εκ των υστέρων και άνευ αντικειμένου, αφού θα έχει αποχωρήσει από το Δ.Σ. της Εταιρείας. Θα το έχει αποφασίσει, δηλαδή ο ίδιος, πριν τον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ και πριν από 3 χρόνια. Με αφορμή το νόμο που προέβλεπε ότι αν οπαδοί μιας ομάδας κάνουν επεισόδια, υπεύθυνη θα θεωρείται η ΠΑΕ και ο πρόεδρός της
Ο περιοριστικό όρος, όμως, θα ισχύει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορεί να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο αν και εφόσον κατατεθεί και εν συνεχεία γίνει δεκτή αίτηση για άρση της ποινής. Ταυρόχρονα θα έχει υπερασπιστικό ατού στην απολογία του, ότι καθώς θα έχει παραιτηθεί δεν θα μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος για "τέλεση νέων αδικημάτων".

Ολα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο Μαρινάκης θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Οπως και στην περίπτωση του Γιάννη Κομπότη, την οποία ανέλυσε προ ημερών το Sport24.gr, μπορεί να παραμείνει βασικός μέτοχος και "ηγέτης" του Ολυμπιακού, έστω κι αν δεν έχει άμεση διοικητική ανάμειξη.

Οσον αφορά τα σενάρια διαδοχής του, έχουν ακουστεί τα ονόματα των Γιάννη Βρέντζου, Πέτρου Κόκκαλη και Μιχάλη Κουντούρη.

Αναδημοσίευση του άρθρου από το sports24.gr



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons