Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ στη Νέα Σμύρνη (Βίντεο)

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ σημειώθηκε απόψε στη Νέα Σμύρνη. Διότι στην Ευρώπη μπορεί να παίζουν με μια μπάλα, η Προοδευτική να καθιέρωσε όταν κέρδιζε το σύστημα με δύο μπάλες, αλλά η μεγάλη ποδοσφαιρική υπέρβαση σημειώθηκε στο video που ακολουθεί.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ ο Πανιώνιος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τασουλή, ο ΠΑΟΚ έκανε επίθεση όταν τρεις (!!) μπάλες έκαναν την εμφάνισή τους στο χορτάρι.

Μάλιστα παίκτης του Πανιώνιου έδιωξε τη μια στην πλευρά που παιζόταν το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ στην επίθεση. Το θέαμα είναι πέρα για πέρα ελληνικό και... σουπερλιγκάτοπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons