Κάλεσμα Τσίπρα για στήριξη των εθνικών "κόκκινων γραμμών"

Προσκλητήριο στήριξης των "κόκκινων γραμμών" για ασφαλιστικό, εργασιακά και υφεσιακά μέτρα απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι αυτές είναι οι "κόκκινες γραμμές" της λαϊκής εντολής, αλλά και η προϋπόθεση για να αλλάξει σελίδα η χώρα.
Απαντώντας σε ερωτήσεις του Στ. Θεοδωράκη και του Ν. Νικολόπουλου, ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε τη στήριξη του λαού και όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων, εξαιρώντας μόνο όσους έχουν ήδη... αυτοεξαιρεθεί, τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε προς τον πρόεδρο του Ποταμιού, τον οποίο κάλεσε "να αποκοπεί από τον πυρήνα του χθες που έριξε τη χώρα στα βράχια".
Όπως επισημαίνει σημερινό δημοσίευμα της Αυγής, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για τελική συμφωνία με τους δανειστές, καλώντας τους, ταυτόχρονα, να επιδείξουν την πολιτική βούληση που απαιτείται και να μην επιχειρήσουν "να δολοφονήσουν τη Δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε" γιατί αυτό το έγκλημα "δεν θα έχει σιγαστήρα".

 

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons