Αμετανόητος ο παιδοκτόνος πατέρας: "Δεν μετανιώνω για κάτι που δεν έκανα"

Εξακολουθεί να επιμένει πως δεν σκότωσε την τετράχρονη Άννυ ο 27χρονος πατέρας της
Αμετανόητος εμφανίζεται ο 27χρονος Βούλγαρος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την στυγερή δολοφονία της ίδιας του της κόρης.

"Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που δεν έκανα", λέει ο παιδοκτόνος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι νέες ανακρίσεις για την υπόθεση.
"Φοβάμαι για την ζωή του", δηλώνει ο δικηγόρος του 27χρονου Βούλγαρου. Click4more: Άννυ: Η ψυχίατρος "μαϊμού" ξεσπά - Είπα ψέματα για να καταδικαστεί ο Σάββας και να βρει δουλειά μια φίλη μου!

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να υποστηρίζει πως δεν διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα και δεν σκότωσε την 4χρονη Άννυ ο πατέρας, ο οποίος κρατείται στις Φυλακές Κέρκυρας. 

Μιλώντας στο newsIT, ο δικηγόρος του Σάββα, Παναγιώτης Χρυσικάκης, τόνισε ότι "ο Σάββας αρνήθηκε τον διορισμό δικηγόρου. Τον ανέλαβα μετά την απολογία του. Δεν έχει μετανιώσει για κάτι γιατί υποστηρίζει πως δεν το έκανε".

"Ο Σάββας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση όπως θα ήταν ο κάθε άνθρωπος που θα είχε βρεθεί σε αυτή τη δεινή θέση. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αισθάνεται διωκόμενος και υποστηρίζει ότι δεν το έχει κάνει", προσθέτει ο δικηγόρος του. 
Να τονίσουμε πως ο 27χρονος ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση, ενώ είναι στο κελί μόνος του, καθώς έχουν εκφραστεί φόβοι για τη σωματική του ακεραιότητα, την ώρα που οι συγκρατούμενοι του δεν τον υποδέχτηκαν ιδιαίτερα... "ζεστά".  

"Κρατείται σε κελί χωρίς την παρουσία συγκρατούμενου. Φοβάμαι για την ζωή του Σάββα. Φοβάμαι οτι θα έχουμε πλήγμα για την απονομή δικαιοσύνης και για το σωφρονιστικό σύστημα αν πάθει κάτι ο Σάββας. Θα είναι και ένα πλήγμα για τη δημοκρατία γιατί φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποια συμβάντα εγκληματικότητας για τα οποία υπάρχει ρητή πρόβλεψη απο το Σύνταγμα μας", προσθέτει ο κ. Χρυσικάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν κι άλλες ενέργειες στο πλαίσιο της ανάκρισης, πέραν του Σάββα. 

Η ψυχολογική κατάσταση του Σάββα παραμένει ιδιαίτερα άσχημη όπως υποστηρίζει οι δικηγόρος του, αλλά πηγές απο το σωφρονιστικό ίδρυμα της Κέρκυρας αναφέρουν πως "είναι απόλυτα ήρεμος και ατάραχος ενώ όσοι του λένε για την υπόθεση απαντάει πως δεν το έκανε κι ότι είναι αθώος". 

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

ΠΗΓΗ: newsit.gr/

 

Κάνε εγγραφή στο newsletter στο Carrefour και κέρδισε 200€  

 

 

 

 



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons