Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το κατεστραμμένο Βερολίνο

Ένα ιστορικό ντοκουμέντο μοναδικής αξίας έρχεται να διασώσει την ιστορική μνήμη, αποκαλύπτοντας στις επόμενες γενιές πως ήταν το Βερολίνο μετά την ήττα της χιτλερικής Γερμανίας, αμέσως μετά την πτώση του ναζισμού.

Το βίντεο, που έρχεται στο φως για πρώτη φορά, δείχνει την πρωτεύσαν της Γερμανίας τον Ιουλίου του 1945, δύο μόλις μήνες μετά την απελευθέρωσή του από την ΕΣΣΔ.

Με τη βοήθεια σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, έγινε η επεξεργασία ώστε να είναι έγχρωμο και σε ποιότητα Υψηλής Ευκρίνειας, περιλαμβάνοντας σκηνές από τους δρόμους, πρόσφυγες και στρατιώτες των συμμαχικών δυνάμεων.

Το Ράιχσταγκ, η Πύλη του Βραδεμβούργου, η καγκελαρία και το καταφύγιο του Χίτλερ περιλαμβάνονται στο ιστορικό αυτό κειμήλιο, διαχρονικής αξίας.

Το βίντεο, βασισμένο σε αρχεία από την CHRONOS-MEDIA, σχεδιάστηκε από τον Konstantin von zur Mühlen και τον Arne Körner, οι οποίοι το δημοσίευσαν στο vimeo με τον τίτλο «Συγκλονιστικά πλάνα! Το Βερολίνο μετά την Αποκάλυψη».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons