Ρατσιστικό παραλήρημα σε στρατόπεδο στην Σάμο από διοικητή: "Τι κάθεστε εκεί σαν Αλβανοί"

ην καταγγελία φαντάρων του στρατοπέδου δημοσιεύει το «Δίκτυο Σπάρτακος - Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων».

Ολόκληρη η επιστολή - καταγγελία:

«Τι κάθεστε εκεί σαν Αλβανοί; Δηλαδή οι Αλβανοί κάθονται με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους; Αυτή ήταν η απάντηση που σκέφτηκα να δώσω στον αντισυνταγματάρχη Ανδρ., διοικητή του 649 ΤΕ στη Σάμο, όμως δεν το έκανα. Ο λόγος είναι απλός:

  • «Δυστυχώς για εσάς  η Δημοκρατία  δεν υπάρχει μέσα στο στρατό».
  • «Οι Έλληνες δεν είμαστε για Δημοκρατία»
  • «Η Δημοκρατία χάλασε τον Έλληνα»
  • «Η θητεία είναι υποχρεωτική και γι’ αυτό θα κάνετε ότι λέω εγώ»
  • Μια Δημοκρατία έκαναν και μετά πήραν τα @@ μου»

Οι παραπάνω φράσεις είναι από την  ‘’ ηθική’’ κατήχηση που μας έκανε ο Ταγματάρχης Τ., ο υποδιοικητής του εν λόγω στρατοπέδου κατά τη διάρκεια των ΣΠΕΝ. Παριστάνοντας τον ψευτοπαλληκαρά και με την ασφάλεια που του παρέχει το αξίωμα του, έχυνε το χουντοδηλητήριο του σε νέους ανθρώπους που υπηρετούν την θητεία τους.

Είναι προφανές, ότι διοικητής και υποδιοικητής είναι νοσταλγοί της πιο μαύρης επταετίας που βίωσε ο λαός μας. Πρόκειται για ένα ακόμα κρούσμα φασισμού μέσα στο στρατό και ο υπουργός οφείλει να παρέμβει.

ΥΓ. Μπορεί οι πιο γνωστοί στρατιωτικοί να είναι κάποιοι κύριοι Παπαδόπουλος , Μαρκεζίνης και Παττακός , όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ηρωικό Μουστακλή και χαίρομαι γιατί έχω γνωρίσει αρκετούς δημοκράτες αξιωματικούς στη θητεία μου μέχρι τώρα».πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons