Θυμάστε το "φιδάκι" στα κινητά; Επιστρέφει!

O Φινλανδός developer Taneli Armanto είχε φέρει το Snake για πρώτη φορά σε μία συσκευή της Nokia, το 6110, πίσω στο 1997. Δεν ξέρουμε όμως αν από τότε είχε φανταστεί ότι το παιχνίδι αυτό (αν και δεν είχε δημιουργηθεί τότε αλλά πολύ παλαιότερα) θα χαρακτήριζε όσο κανένα τα games των feature phones εκείνης της εποχής.

Όπως αναφέρει το digitalife.gr, τώρα ήρθε η ώρα της επιστροφής του Snake από τον ίδιο και την εταιρεία Rumilus Design, που το φέρνει σε iOS, Android και Windows Phone ως... Snake Rewind.

Φυσικά, παρόμοια παιχνίδια υπάρχουν πια στα Stores των λειτουργικών, εδώ έχουμε ωστόσο μία "αυθεντική" έκδοση από κάποιον που δημιούργησε το Φιδάκι, το οποίο οι περισσότεροι έχουμε παίξει και αγαπήσει σε Nokia κινητά.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου, προσαρμοσμένο φυσικά στο σήμερα, με νέες δυνατότητες όπως το να μπορεί να κάποιος να κινήσει αντίστροφα το φιδάκι, να συνεχίζει το παιχνίδι και μετά το crashing κ.ά.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons