Ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας στο υπουργείο με τον Γ. Βαρουφάκη (βίντεο)

Στο καθημερινό καραούλι των δημοσιογράφων έξω από το ΥΠΟΙΚ για τον Γιάνη Βαρουφάκη, προστέθηκε και ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας..

Αντι για τον υπουργό, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απαντούσε ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας. Περιμένατε κάτι άλλο;

«Είμαστε κοντά στη συμφωνία;», ρωτούν επισταμένως οι ρεπόρτερς οι οποίοι καθημερινά μαρκάρουν τον Γιάνη Βαρουφάκη με το που φτάνει στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν απαντά καθώς τον έχουν περικυκλώσει κάμερες και μικρόφωνα και το μόνο που ακούγεται να λέει εκείνη τη στιγμή είναι: «μπορώ να κατέβω;».

Η πολιτική απάντηση έρχεται από τον τσολιά... άλλωστε: «Είμαστε κοντά» ακούγεται να λέει για να συμπληρώσει «Πιο κοντά δεν έχει».

Ο υπουργός τον ακούει και γυρίζει και του λέει γελώντας «εσύ τι κάνεις εδώ;».

Ο καταιγισμός ερωτήσεων συνεχίζεται και ο υπουργός λέει: «Μη σπρώχνετε, δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστό». 

Ο τσολιάς ενθουσιασμένος που τον αγκάλιασε ο υπουργός, τον πήρε το κατόπι σαν άλλος εκπρόσωπος, ρωτώντας «πού πάμε τώρα;». 

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο

Αναδημοσίευση από το thetoc.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons