Του Ποταμιού απέναντι πείτε του πως ξερνάω

Αρθρογράφος: 
Παπαλάμπραινα

Το Ποτάμι διασχίζει τα αστικά σαλόνια μεγαλοεργολάβων και καναλαρχών και δεν ανέχεται τα ποταπά πεζοδρόμια, τις συνομιλίες με αστυνομικούς και τα λοιπά λαϊκά...

Άστραψε και βρόντηξε εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega με αφορμή το επεισόδιο με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων έξω από τη Βουλή.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου εν είδει νεόπλουτης Κατίνας κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο και χρησιμοποιεί τη θέση της και τον θεσμικό της ρόλο προκειμένου να αντιπαρατεθεί με αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού κάνοντας λόγο για «γκεμπελισμό» της προέδρου της Βουλής στο επεισόδιο με το δημοσιογράφο του Star.

Δίκιο έχει ο βουλευτής του Ποταμιού, που αν ήταν πραγματικό ποτάμι δεν θα ήταν τιποτα λιγότερο από το Σηκουάνα και μέσα του θα καθρεφτιζόταν το βασιλικό πρόσωπο μιας Μαρίας Αντουανέτας...

Η σωστή πολιτικός κρατάει τη θέση της, δεν θυμάται τι έλεγε προεκλογικά ούτε τους αγώνες της και τα δακρυγόνα των μπάτσων μαζί με μίζερα λαϊκά στοιχεία. Το ακριβό της άρωμα τη μεθά και τη βοηθάει να ξεχνιέται και να υιοθετεί το ύφος "πήρα το κουραδόκαστρο".

Τους αστυνομικούς τους έχει να της βαράνε προσοχές, δεν συζητά μαζί τους για να υπερασπιστεί τα ταπεινά δικαιώματα διαμαρτυρομένου πλήθους.

Μια σωστή κυρία, μια πολιτικός αξίας -και ουχί Κατίνα νεόπλουτη- τριγυρνά σε πεζοδρόμια μόνο για να κοιτάξει βιτρίνες και να βγάλει τη selfie της (ξέρουν οι ποταμίσιοι...), πίνοντας το φίνο απεριτίφ της στα Κολωνάκια.

Παρομοίως και οι σοβαροί άντρες πολιτικοί, που σέβονται το ρόλο τους και την αντιπολιτευτική τους αξία, παίρνουν στο δισάκι τους πρωινιάτικα όλο τον σεξισμό και την αντρίλα και βγαίνουν στα κανάλια, επιστρατεύοντας το όποιο γελοίο στερεότυπο για να κάνουν κριτική...

Πηγή: left.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons