Μηλιός, Νταβανέλος κι ακόμη τρεις του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν ρήξη και στάση πληρωμών

Στο ίδιο πάνελ θα συναντηθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν – από διαφορετική τάση ο καθένας- την ανάγκη ρήξης και σύγκρουσης με τους δανειστές, προτάσσοντας τη στάση πληρωμών ως λύση στο αδιέξοδο των αλλεπάλληλων εκβιασμών που δέχεται η κυβέρνηση.

Ο Γιάννης Μηλιός, που από την συμφωνία της 20ης Φλεβάρη είχε διατυπώσει ξεκάθαρα τις διαφωνίες του για το περιεχόμενό της, ο Αντώνης Νταβανέλος που εκπροσωπεί την οργάνωση της ΔΕΑ και η Σόφη Παπαδόγιαννη που είναι στέλεχος του Αριστερού Ρεύματος θα μιλήσουν σε εκδήλωση, στην ΕΣΗΕΑ την Τρίτη στις 7μμ με τίτλο: «Σύγκρουση τώρα με τους δανειστές».

Στη συζήτηση θα παρέμβουν ο Πάνος Λάμπρου και ο Γιώργος Σαπουνάς που είναι εκλεγμένοι στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση τους που φέρει τον τίτλο "Σύγκρουση τώρα με τους δανειστές", όπως αναρτήθηκε στο rproject:

"Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Οι δανειστές πιέζουν την κυβέρνηση για την υπογραφή µιας µνηµονιακής συµφωνίας νεοφιλελεύθερης στρατηγικής (ιδιωτικοποιήσεις, κατεδάφιση του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού και των εργασιακών δικαιωµάτων, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κ.α.).
Αποδεικνύεται πως η συµφωνία της 20ής Φλεβάρη διευκόλυνε, αντικειµενικά, αυτή την επίθεση και η «δηµιουργική ασάφεια» ευνόησε τους ισχυρούς. Η εκτίµηση πως µπορεί να οικοδοµηθεί ένα ριζοσπαστικό πρόγραµµα  αντι-λιτότητας µε την ανοχή των νεοφιλελεύθερων διευθυντηρίων της Ευρωζώνης αποδείχτηκε λάθος. Τώρα πλησιάζουµε στην κρίσιµη ώρα των αποφάσεων για την κυβέρνηση, το κόµµα ΣΥΡΙΖΑ, την κοινωνική πλειοψηφία.

Χρειάζεται να διαλέξουµε ανάµεσα στην υπογραφή της διαφαινόµενης συµφωνίας λιτότητας και τη ρήξη µε τους δανειστές. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν µπορεί να µετατραπεί σε κόµµα λιτότητας ούτε και η κυβέρνηση να υλοποιήσει µνηµόνιο. Αυτός είναι ο λόγος που ήδη τίθενται στο τραπέζι από το εσωτερικό και το εξωτερικό προτάσεις για «ξεκαθάρισµα» µέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικές λύσεις «εθνικής ενότητας».
Για όλους αυτούς τους λόγους η µόνη διέξοδος είναι η επιλογή της ρήξης µε τους δανειστές. Με στάση πληρωµών των δόσεων, µέτρα περιορισµού της «ελευθερίας» φυγής κεφαλαίων, δηµόσιο έλεγχο στις τράπεζες, φορολόγηση του κεφαλαίου και των πλούσιων για την χρηµατοδότηση φιλολαϊκών µέτρων, υποστήριξη αυτής της πολιτικής µε κάθε αναγκαίο µέσο, ακόµη και µε ενδεχόµενη ρήξη µε την ΟΝΕ.
Για όλα αυτά, σας καλούµε να συζητήσουµε στην ανοιχτή εκδήλωση του Rproject την Τρίτη 19/5 στις 7 µ.µ. στην ΕΣΗΕΑ. Σήµερα κρίνεται το µέλλον των εργαζοµένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των νέων ανθρώπων. Και ταυτόχρονα το µέλλον της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς".



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons