Ο Πορτοσάλτε, ο Πάγκαλος, ο Ψαριανός και τα λοιπά περιφερόμενα σούργελα του Μνημονίου

Ο Άρης κάνει πόλεμο, με Παγκάλους παλικάρια

    Ανανδρανιστάκης Γιώργος
    

Τα μάθατε τα νέα; Έχουμε Σοσιαλφασισμό και Μαυροκόκκινη Χούντα. Εγώ τα έμαθα από τον Πάγκαλο και τον Πορτοσάλτε, που μιλούσαν έντρομοι στον Σκάι και στο βάθος ακούγονταν οι ερπύστριες των τανκς που ισοπέδωναν την πύλη του Φαλήρου. Έχουμε, επίσης, κυβέρνηση Σταλινοφασιστών, που είναι διαφορετικοί από τους Σοσιαλφασίστες, διότι πολλά μπορείς να πεις για τον Στάλιν, σοσιαλιστή όμως δεν τον λες με τίποτα. Αυτό το έμαθα από τον Γρηγόρη Ψαριανό, που όταν δεν ομιλεί για τον αναπαραγωγικό του μυ ως Λουκάς Σιδηρόπουλος στο φέισμπουκ, παίρνει σβάρνα τα ραδιόφωνα και κάνει πολιτικές αναλύσεις επιπέδου αναπαραγωγικού μυός, επίσης. Α, να μην ξεχάσω. Έχουμε γίνει και Βόρεια Κορέα, εκεί όπου ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον υπουργό Άμυνας επειδή κοιμήθηκε μπροστά του. Δεν ξέρω αν αληθεύει η είδηση, εν πάση περιπτώσει, όμως, ας έχει το νου του ο Βούτσης, γιατί τον είδα σε μια φωτογραφία να χασμουριέται.

«Και τι πρέπει να κάνουμε, κύριε Πάγκαλε;» ρώτησε ο Άρης τον Θόδωρο. «Πρέπει να συμπήξουμε Δημοκρατικό Μέτωπο», απάντησε ο Θόδωρος. Προσέξτε, «Δημοκρατικό» και όχι «Ευρωπαϊκό». Το ευρωπαϊκό μάς άφησε χρόνους, το πρόβλημα πλέον δεν είναι η ευρωπαϊκή πορεία, είναι η Δημοκρατία μας που κινδυνεύει από τη Χούντα της Αριστεράς. Πρέπει να βρούμε και κάποιον να ηγηθεί, κάποιον από τον χώρο της οικονομίας, είπε ο Πάγκαλος και ξαφνικά στον ουρανό του Σκάι εμφανίσθηκε η σεπτή μορφή του Ιωάννη του Στουρνάρα του Τραπεζοκράτορα.

Τον Στουρνάρα ετοιμάζουν τα πουλάκια μου για ηγέτη του Μετώπου τους, που αν επικρατήσουν, θα είναι πιο αιματηρό και από το Δυτικό Μέτωπο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Γι΄ αυτό έσπευσαν να τον υπερασπιστούν όλοι μαζί, και η Ν.Δ. και το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, μόλις έσκασε η υπόθεση με το ρουφιανομέιλ. Κι επειδή είναι μικροί και ολίγιστοι, κάλεσαν και το ιππικό από το εξωτερικόν να βάλει ένα χεράκι: Κάτω τα χέρια από τον Γιάννη, διεμήνυσε ο Ντράγκι μέσω κύκλων και διαρροών. Κάποιοι το χόντρυναν ακόμη περισσότερο, «Στουρνάρας ή Γκρέξιτ» κραύγασαν, κρατώντας στο χέρι ένα κρανίο που δεν ήταν του Γιόρικ, ήταν το δικό σου, αγαπητέ αναγνώστη.

Οι καουμπόηδες ετοιμάζονται να επιστρέψουν, θέτοντας θέματα δημοκρατίας και αισθητικής, γι΄ αυτό και οι ινδιάνοι πρέπει να μην δίνουν αφορμές. Αφορμές σαν την καταψήφιση, μαζί με τη Χρυσή Αυγή, της τροπολογίας για το μουσουλμανικό τέμενος, σαν τον παρ' ολίγο διορισμό της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ που έλεγε ότι έχουν βάλει κάμερες παρακολούθησης στα κουνούπια, σαν την απόδοση τιμών αρχηγού κράτους σε λείψανα αγίων, σαν τις απίστευτες και άκρως επικίνδυνες ανοησίες για μετάδοση του AIDS μέσω του σάλιου.

Δεν λογοδοτείτε στον Πάγκαλο, τον Πορτοσάλτε, τον Ψαριανό και τα λοιπά περιφερόμενα σούργελα του Μνημονίου, που θεωρούν ότι η Δημοκρατία είναι σαν τα μούτρα τους. Λογοδοτείτε σε εκείνους που σας ψήφισαν και σε εκείνους που σας στηρίζουν και που, ω του θαύματος, είναι περισσότεροι από εκείνους που σας ψήφισαν.

Πηγή: Η ΑΥΓΗ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons