Ο Χρήστος Κάτσικας αποστομώνει Λοβέρδο, Ψαριανό και Φορτσάκη στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Βίντεο)

Στην εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA την Δευτέρα, συμμετείχε ο εκπαιδευτικός αναλυτής Χρήστος Κάτσικας.

Η εκπομπή είχε θέμα την Παιδεία και ειδικότερα τις αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας.

Στο πάνελ στην μία πλευρά όπως σχηματοποιήθηκε από την εκπομπή ως εκπρόσωποι του "ΟΧΙ στο νόμο Μπαλτά" ήταν ο πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Φορτσάκης, ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός και ο διευθυντής του 2ου Προτύπου Πειραματικού Σχολείου Γ. Αντωνίου.

Στην άλλη πλευρά μαζί με τον Χρήστο Κάτσικα, συμμετείχαν ο Θ. Πελεγρίνης, πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ, η βουλευτίνα των ΑΝ.ΕΛΛ. Μ. Χρυσοβελώνη και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θ.Κοτσιφάκης

Η τοποθέτηση του Χρήστου Κάτσικα στην αρχή της εκπομπής σχετικά με το δίπολο του "ΝΑΙ-ΟΧΙ" και την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Βίντεο από την pandiera.gr

Αντιπαράθεση με Λοβέρδο, Ψαριανό, Φορτσάκη

Αντιπαράθεση με τον Γρηγόρη Ψαριανό

Χρήστος Κάτσικας - Φορτσάκης

Σχετικά με την Αξιολόγηση

Επίθεση Φορτσάκη σε Καθηγητές και Θέμη Κοτσιφάκη - "Έχετε το ακαταλόγιστο κύριε Φορτσάκη"

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει «40 χρόνια αιώνιος φοιτητής»:πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons