Κανέλλη: Η Ζωή εξελίσσεται σε «μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής»


kanelli-mana-tou-loxou-tis-xa-i-zwi-kwnstantopoulou.w_l

 Βαρύτατη μομφή εναντίον της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου εκτόξευσε η Λιάνα Κανέλλη, ένα 24ωρο μετά την άρνησή της να καταδικάσει τις απειλές του Χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγού. Ούτε λίγο ούτε πολύ την αποκάλεσε «μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής», αποδίδοντάς της πρόθεση να καλύψει το νεοναζιστικό κόμμα στις χυδαίες επιθέσεις και απειλές εναντίον βουλευτών, όπως της ίδιας.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, τόνισε: ««Κάποια στιγμή, να με θυμηθείτε, θα παίζουν το κοινοβουλευτικό παιχνίδι με τη μάνα του λόχου -γιατί εξελίσσεται σε μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής η κα Κωνσταντοπούλου…». 
Και πρόσθεσε:
«Η Βουλή έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για την Χρυσή Αυγή. Δεν μπορεί να γίνεται ένα παιχνίδι
δημοσίων σχέσεων, τάχα μου δήθεν κοινοβουλευτικής τυπικότητας» 
Παράλληλα η βουλευτής του ΚΚΕ καυτηρίασε και την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής υπό τον Νίκο Κοτζιά.  «Καθόταν ο Παππάς, ο λάτρης του Μουσολίνι και του Χίτλερ, στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής να αποφασίσει το μέλλον της χώρας, των Ενόπλων Δυνάμεων και τις σχέσεις με τους Τούρκους…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λιάνα Κανέλλη.
Κάρφωσε, δε, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του αυτή δεν συμμετέχει στη δημιουργία αντιφασιστικού μετώπου μολονότι μιλά για τις γερμανικές αποζημιώσεις.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons