Γ. Κατρούγκαλος: «Σε ένα μήνα το ν/σ για την αξιολόγηση στο Δημόσιο»

Σε ένα μήνα θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων, όπως έκανε γνωστό ο αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, από το βήμα του ετήσιου Συνεδρίου του Economist.

Ο κ. Κατρούγκαλος εξήγησε ότι, στόχος της αξιολόγησης θα είναι η βελτίωση της απόδοσης των δημοσίων υπαλλήλων και δεν θα λειτουργεί ως τιμωρητικό μέτρο εναντίον τους, ενώ σημείωσε ότι, έχει υπογράψει δύο μνημόνια συνεργασίας με τη Γαλλία και τη Σουηδία, για ανταλλαγή τεχνογνωσίας στο θέμα της αξιολόγησης προσωπικού.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι προγραμματίζεται, και θα είναι έτοιμο το επόμενο διάστημα, ένα πρόγραμμα “κινητικότητας” δημοσίων υπαλλήλων, κυρίως στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Πρόνοιας και προανήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίου για την επιλογή Προϊσταμένων.
«Η Ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει το Κράτος με εχθρικότητα και με έλλειψη εμπιστοσύνης. Οι αλλαγές,που δρομολογούνται αποσκοπούν, αφενός στη βελτίωση της απόδοσης της Δημόσιας Διοίκησης και αφετέρου, στην αποκατάσταση της εικόνας της στη συνείδηση των πολιτών», τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος.
Όπως υποστήριξε, τα προηγούμενα χρόνια έγιναν «ψευδομεταρρυθμίσεις», «διότι δεν δρομολογήθηκαν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά για να περάσουν τους ελέγχους της τρόικας», όπως είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons