Σύσκεψη στο Υπ.Υγείας το Σάββατο για να ανακληθούν οι νέες ασφαλιστικές τιμές

Μετά από πρωτοβουλία του Γεν.Γραμματέα Δημόσιας Υγείας Γιάννη Μπασκόζου, ο Υπ.Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής συγκαλεί εκτάκτως για το Σάββατο 16 Μαϊου σύσκεψη στο Υπ.Υγείας προκειμένου να ανακληθούν άμεσα οι νέες ασφαλιστικές τιμές των φαρμάκων, τις οποίες δημοσιοποίησε την Παρασκευή 15 Μαϊου η ΗΔΙΚΑ, καθώς και για να διερευνηθεί ο λόγος για τον οποίο δεν ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πριν γίνουν οι σχετικές αλλαγές.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Υγεία360.gr o Παναγιώτης Κουρουμπλής προτείθεται να ακυρώσει επίσης με τροπολογία τη σχετική νομοθετική ρύθμιση Γεωργιάδη, η οποία αναπροσαρμόζει αυτομάτως τις ασφαλιστικές τιμές των φαρμάκων.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons