Στη Ρίγα βρέθηκε ο ΓΓ Δημόσιας Υγείας Ι. Μπασκόζος

Στη Ρίγα βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, κ. Ιωάννης Μπασκόζος συνοδευόμενος από ειδικούς συνεργάτες και Υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας καθώς συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δικτύου Ηλεκτρονικής Υγείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (eHealth Network). 
Στο πλαίσιο της εβδομάδας Ηλεκτρονικής Υγείας , eHealth Week, που πραγματοποιήθηκε στη Ρίγα μεταξύ 11 και 13 Μαΐου, υπό την αιγίδα της Λετονικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρευρέθηκε ο, κ. Μπασκόζος. 
Στόχος της διοργάνωσης ήταν η διαβούλευση, η σύναψη συνεργασιών και η επίλυση ζητημάτων που αφορούν την Ηλεκτρονική Υγεία στα κράτη μέλη της Ε.Ε. Σε γεύμα εργασίας με θέμα «Ενδυνάμωση ασθενών μέσω της κινητής υγείας (mHealth)» ο Γ.Γ.Δ.Υ πραγματοποίησε παρέμβαση κατά την οποία τόνισε το γεγονός ότι η ενδυνάμωση των ασθενών είναι ένα πολύπλευρο ζήτημα που απαιτεί μία εξίσου πολυδιάστατη προσέγγιση. 
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δικτύου, πραγματοποιήθηκαν διμερείς επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες από τη Γαλλία, Πολωνία, Κύπρο, Σουηδία και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δρομολογήθηκε επίσης η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ομάδα Εργασίας που εξετάζει νομικά θέματα διασυνοριακής ανταλλαγής Δεδομένων Υγείας.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons