Έτοιμη η λίστα με τους νέους διοικητές Νοσοκομείων!Πολλοί προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ποιοι φεύγουν ποιοι μένουν

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - 
HEALTH REPORT.GR

Μετά από περίπου τρεις μήνες αναζήτησης στελεχών και αφού υπήρξαν αμέτρητες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, φαίνεται πως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει ήδη έτοιμη τη λίστα με τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα δημόσια νοσοκομεία.
Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν πως στο συρτάρι του Παναγιώτη Κουρουμπλή είναι ήδη ο κατάλογος με τα βασικότερα στελέχη που θα αποτελέσουν τους νέους διοικητές των νοσοκομείων.
Μάλιστα οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως η λίστα των νέων διοικήσεων έχει πάρει και το πράσινο φως και από τα τρία «κέντρα εξουσίας» της Αριστεράς, το Μέγαρο Μαξίμου, την Κουμουνδούρου και την οδό Αριστοτέλους.
Πριν όμως διορισθούν οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει προαναγγείλει πως θα αλλάξει το σχετικό νόμο ώστε να μπορεί να επιλέξει καινούριους και όχι από τη λίστα με τους επιλαχόντες που είχε καταρτίσει η προηγούμενη κυβέρνηση όπως προβλέπει ο νόμος.
Και τι ονόματα περιλαμβάνει η νέα λίστα του Π.Κουρουμπλή;
Έγκυρες πληροφορίες λένε πως η λίστα περιλαμβάνει πρόσωπα που σχετίζονται και με τον τομέα της Υγείας. Μάλιστα κάποια πρόσωπα που έχουν ενταχθεί στον κατάλογο με τους υποψήφιους διοικητές, είναι και …πρώην διοικητές και προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι άλλοι έχουν καταλάβει και στο παρελθόν υψηλόβαθμες θέσεις και γνωρίζουν πολλά για το σύστημα.
Οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr υπογραμμίζουν πως έχουν επιλεγεί και πανεπιστημιακοί, καθώς και πολλά στελέχη που προέρχονται από την Αριστερά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Κουμουνδούρου φέρεται να συμφώνησε στα πρόσωπα.
Βέβαια άγνωστο παραμένει πως θα αντιδράσει η «αριστερή πλατφόρμα» του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου πως με την επιλογή των διοικητών των υγειονομικών περιφερειών (ΥΠΕ), υπήρξαν έντονες γκρίνιες και διαμαρτυρίες και προς το Μαξίμου ειδικά για τα πρόσωπα που σχετίζονταν με το ΠΑΣΟΚ. (Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ: «Το …βαθύ ΠΑΣΟΚ και πάλι στην Υγεία!»).
Σε ότι αφορά στους υπάρχοντες διοικητές των νοσοκομείων φαίνεται πως θα διατηρηθούν ελάχιστοι και αυτό με ερωτηματικό, καθώς είναι πολλοί παράγοντες της οδού Αριστοτέλους που συμβουλεύουν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να κρατήσει κάποιους για τα …μάτια του κόσμου.

Αυτοί όμως δεν αναμένεται να είναι οι διοικητές των μεγάλων νοσοκομείων που διαδραματίζουν ρόλο κλειδί στο ΕΣΥ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons